Grethe Pontoppidan

Med mere end 20 års erfaring som arkitekt, byggeøkonom, projekt- og byggeleder på renoverings- og restaureringsopgaver har Grethe et solidt kendskab til byggeri. Grethes kernekompetencer er evnen til både at styre proces, økonomi og kvalitet og samtidig arbejde med grundlæggende arkitektoniske og bevaringsmæssige problemstillinger.

Tillidshverv

Grethe er aktiv i forskellige fagorganisationer. Hun er formand for udvalget for Nyere Tids Arkitektur (NTA) under Landsforeningen for Bygnings- og Landskabskultur. NTA stiller fredningsforslag og rådgiver om bevaringsspørgsmål for arkitektur efter 1940 i bredt samarbejde med eksperter, fredningsmyndigheder og lokale bevaringsorganisationer. Grethe er desuden suppleant i do.co.mo.mo Danmark og optaget som medlem af ICOMOS. Begge organisationer arbejder med kulturarv i en international kontekst.

Uddannelse

Grethe er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og Polytechnic of East London. Hun er byggeøkonom m.d.b og er i dag i gang med NORDisk post-grad. Master i Arkitektonisk Kulturarv (NORDMAK).

Kontakt mig på